Представяме надуваемите лодки ZANDER /ЗАНДЕР/ на българския пазар от началото на 2009 г. Те са прекият още по-качествен и атрактивен наследник на лодките Aquamarine, анонсирани от нас през 2008 г.  Лодките се произвеждат в заводи в Китай с гаранция за  качество, дизайн и технически параметри на световно ниво, не отстъпващи на познатите ни европейски марки. Тествани и сертифицирани в Германия, лодките покриват всички европейски директиви за безопасност и са със сертификат Външната връзка се отваря в нов раздел или прозорецСЕ и клас на мореходност С - плаване до 5 морски мили от брега /за всички модели от 270см и нагоре с надуваем кил/.

Фирмената ни политика е директен внос от завода производител и пълно задоволяване изискванията на клиента. Осигуряваме качество и ниски цени за нашите клиенти, без да натоварваме стойността с разходи за скъпи шоуруми и реклами, което изключително бързо направи лодките популярни и предпочитани. С гордост можем да заявим, че за изминалия период от всички продадени бройки и модели, броят на рекламациите е минимален!

От първите пуснати модели през 2009 до сега с всяка изминала година разширяваме продуктовата гама и подобряваме още повече качеството на лодките ZANDER /ЗАНДЕР/, като добавяме и екстри, които за другите са опция, а за нас стандарт. Разработихме и въвеждаме по-атрактивни дизайни и различни нива на оборудване за новите модели, надуваеми лодки, РИБ-ве и алуминиеви лодки MARINE.

Очаквайте още по-високо качество и атрактивен дизайн на също така ниски цени !ZANDER inflatable boats


Гаранция:

- 3 години на материала - при напукване, разслояване /обелване на покритието/ фирмата се задължава да ремонтира лодката в срок от 30 работни дни.

- 1 година на изработката - при разлепване на шевовете, отлепване на стойките за греблата, дръжките или други елементи, фирмата се задължава да ремонтира лодката в срок от 30 работни дни.

Гаранцията не покрива повреди възникнали от неправилна експлоатация и съхранение /срязвания, пробождания, протриване в следствие на влачене по брега, изгаряния, деформации в следствие на превишаване на допустимото налягане и др./.

Гаранционните ремонти се извършват в наш оторизиран сервиз - транспортните разходи са за сметка на купувача.НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ !


 

Надуваемите лодки ZANDER са стандартно оборудвани на носовата камера с предпазен винтил за свръхналягане 

safety valve

 Получена нова доставка на покривала и сенници ZANDER

Цени и размери в раздел аксесоари за лодки


Нови стъклопластови лодки POSEIDON - на склад в София!

Модел Blue Water 170 - 23450 лв.
POSEIDON - Външната връзка се отваря в нов раздел или прозорецboats.gr
Цената е с включени конзола, възглавници, електрически превключватели и управление.Нови стъклопластови Karel!


Модел V160 Comfort - По заявка!
Цена: 16120 лв. с вкл. ДДС
Link: https://www.karelboats.gr/?section=1784&language=en_US&itemid1494=1812&detail1494=1

Модел Paxos 170 - По заявка!
Цена: 23560 лв. с вкл. ДДСLink: https://www.karelboats.gr/?section=1785&language=en_US&itemid1494=1802&detail1494=1

Модел Ithaca 550 -По заявка!
Цена 26300лв  Link: https://www.karelboats.gr/?section=1785&language=en_US&itemid1494=1949&detail1494=1

Можете да оборудвате вашата лодка с извънбордов двигател MERCURY , SUZUKI, YAMAHA, HONDA.


Електрически двигатели /GPS котва/ от марките HASWING, MOTORGUIDE и GARMIN!

Цялата гама двигатели и цени може да видите тук.